Fagudvalg vedr. kræft i æggestokkene og livmoderkræft

Dansk Gynækologisk Cancer Gruppe har 1-2 ledige pladser i Fagudvalget vedr. kræft i æggestokkene og livmoderkræft 2.0 (medicinraadet.dk)
Kommissorium for Medicinrådets fagudvalg vedr. kræft i æggestokkene og livmoderkræft-vers. 2.0 (medicinraadet.dk)
Ifm. ansøgning om de ledige pladser skal opmærksomheden henledes på krav til habilitet: 
Habilitetspolitik i Medicinrådet og procedurer vedr. habilitetserklæringer

Om Medicinrådets fagudvalg
Medicinrådets fagudvalg er stående udvalg, som skal bidrage til den sundhedsfaglige, lægemiddelfaglige og patientorienterede vurdering af nye lægemidler og indikationer samt terapiområder på det specificerede fagområde. Fagudvalget skal desuden bistå Medicinrådet med relevant faglig kvalificering af de sundhedsøkonomiske analyser. Det betyder, at dette fagudvalg vil blive indkaldt i forbindelse med Medicinrådets vurderinger af nye lægemidler samt udarbejdelse af behandlingsvejledninger. Medicinrådets fagudvalg er sammensat af eksperter med klinisk og lægemiddelfaglig baggrund samt en til to patientrepræsentanter. Alle medlemmer udpeges for en periode på 2 år med mulighed for genudpegning.

Ansøgning om ledige pladser sendes til DGCGs sekretær Pernille Dehn: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden den 10 sep 2022